Štikla i Burence, vesti

Počastite se besanim noćima u kafani Štikla i Burence.

Kafana Štikla i Burence je zauzela vodeće mesto na listi kafana kada je noćni provod u pitanju.  Sa njima nikada nije dosta igre, pesme i veselja, kafana Štikla i Burence u Đerdapskoj 20. jedna je od najlepših kafana u Beogradu, prava pravcata boemska kapljica pravog ludila i nikada vas nije izneverila, a neće ni u budućnosti.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U petak za vaše razigrane noge nastupa Mirče Radulović, biće to veče za pamćenje atmosfera zagrejana do maksimuma, lep štimung, boemska fantazija, čeka samo vaše fantastično raspoloženje u najpoželjnijoj kafani u velegradu kafani Štikla i Burence. Mirče Radulović je obožavani umetnik koji poznaje sve predivne pesme koje su i održale ljubav prema kafani kroz sve ove godine, on će vas počastiti najboljim provod do sada.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U subotu vas čeka neponovljiva Nevena - Nensy, koja će podići atmosferu u vazduh, biće tu ludo i nezaboravno, zabava svetskih razmera, samo za vas i vaše ludo raspoloženje začinjeno božanstvenim boemskim čarima. Nevena- Nensy u kafani Štikla i Burence očaraće sva vaša čula, provod dobija svoju punu notu, najbolju dimenziju tek kada se raspeva čarobna Nevena - Nensy u vašoj prekrasnoj kafani Štikla i Burence koja se usavršava samo zbog vas i vašeg besprekorno najbitnijeg provoda.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence, otvara svoja vrata za vaše nezaboravne provode, rezervišite najbolji sto putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  U našoj galeriji fotografija prepoznaćete da se život zove kafana Štikla i Burence.

 

beogradnocu.com