vesti

Počastite sebe novogodišnjom žurkom u klubu Hill.

Jedinstveni klub Hill će staru godinu ispratiti uz najluđi provod i vrhunsko veče koje ćete obožavati. U ekskluzivnom naselju Senjak, na mestu bivšeg kluba Kolektiv kluba, moći ćete da provedete fenomenalnu noć u vrhunskom enterijeru, ozvučenjima, rasveti, po ugledu na najpoznatije svetske diskoteke i naravno najboljoj muzici.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Za muzički program u klubu Hill večeras 31. Decembra, pobrinuće se Aleksandra Marjanović, koja će nastupiti u pratnji Fantastic benda. Aleksandra Marjanović je mlada i talentovana pevačica, koja je široj javnosti postala poznata učestvovanjem u poznatoj pevačkoj emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Ona uvek napravi fantastičnu atmosferu, tako da nema sumnje da će tako biti i u toku novogodišnje noći u klubu Hill.

Po ceni od samo 45 evra po osobi, dostupna vam je All Inclusive ponuda i uživanje uz neponovljiv muzički repertoar. All inclusive ponuda, tačnije cena karte od 45 evra, podrazumeva neograničenu konzumacija domaćih pića, sokova i alkohola.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko želite da rezervišete barski sto, visoko sedenje ili separe, koji imaju dodatak pića po izboru, moguće je da to ostvarite ukoliko kupite odgovarajući broj karata. Za rezervaciju separea, cene se kreću od 300 do 800 evra, u zavisnosti od položaja i veličine.

Svaki separe podrazumeva i gratis flašu ekskluzivnog žestokog pića po izboru, kao i specijalno posluženje poput hladnog predjela, kanapea, voća i crne čokolade. Klub Hill ima i obezbeđen parking velikog kapaciteta sa video nadzorom.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u elitnom klubu Hill. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com