vesti

Počastite sebe ovog vikenda.

Ovog petka, 7. marta spremite se za najluđu žurku u jedinstvenoj oazi na levoj obali Savskog jezera, na Adi – kafani Bakara.

Kafana Bakara predstavlja jedinstveni spoj elegancije i sofisticiranosti, kao i boemskog duha i ona je idealno mesto ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog noćnog provoda, dobre muzike i lepih devojaka. Muzika u kafani Bakara pretežno je usmerena ka pop i folk žanru, ali pri izboru najbitnija kategorija jeste kvalitet i uživanje gostiju.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Ovog petka, 7. marta, uživaćete u glasu Saše Katančića i Zejne koji će vam prirediti izvanrednu živu svirku, sa numerama koje će vas držati na nogama čitave večeri.

U subotu 8. marta na Dan Žena, u kafani Bakara nastup će održati veoma talentovani Scream Bend. Oni će vas svojim glasom i kvalitetnom muzikom nesumnjivo maksimalno zabaviti. Scream Bend je odličan bend koji peva apsolutno sve. Od zabavnih popa, folka, rocka, i mnogih drugih muzičkih pravaca. Najnoviji i najstariji hitovi su na repertoaru ovog benda, pa se spremite za provod do zore, samo u kafani Bakara.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Obavezno posetite kafanu Bakara jer vas očekuje besprekorna usluga, vrhunski provod, najlepše devojke, dosta pozitivne energije i fantastičnog raspoloženja, i sve to uz veoma korektne cene pića, prilagođene svačijem džepu. Kada jednom budete zaigrali u kafani Bakara, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za provod. Prilikom posete kafani Bakara možete uživati sa svojim prijateljima do čak 4h iza ponoći, i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. U iščekivanju ovog vikenda, pogledajte našu galeriju, koja će vas garantovano inspirisati da kafana Bakara bude nezaobilazni deo vašeg provoda u Beogradu.

 

beogradnocu.com