Bašta kod Juge, vesti

Počela prodaja karata za nastup Nine Badrić!

Prelepa Zagrebčanka Nina Badrić nastupiće 28. avgusta na podijumu najnovijeg mesta vrhunskog provoda, u Bašti kod Juge. Karte za ovaj događaj možete da naručite preko portala beogradnocu.com, ali po specijalnim uslovima.

Cena karte je 1500 dinara, a ukoliko naručite kartu putem telefona 063 33 33 44 ili putem sajta beogradnocu.com, karta će stići na vašu adresu. Ekipa sajta beogradnocu.com će vam doneti kartu, tako da je na vama samo da dođete i uživate u najlepšim baladama hrvatske pevačice.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Njen novi singl "Čežnja" je veoma dobar razlog da prisustvujete ovom mini koncertu. Nina pleni i glasom i stasom, a publika će u Beogradu imati priliku da oseti i energiju koju može da izazove samo ljubav. Da li je reč o ljubavi prema poslu? Da, ali zagrebački tabloidi bruje o njenoj novoj ljubavi sa poznatim hrvatskim glumcem. Čućete jednu novu Ninu sa širokim osmehom i snažnom energijom kojom zagreva atmosferu.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Ako ste poželeli da dođete na nastup Nine Badrić, predlažemo vam da rezevišete svoje mesto na vreme. Kako je Nina veoma popularna u Srbiji, očekuje se zaista velika potražnja za kartama.

Kako biste bili bliže bini i osigurali mesto 28. avgusta u Bašti kod Juge, potrebno je samo da posetite sajt beogradnocu.com ili da pozovete Call Centar 063 33 33 44 , a karte vam za samo 1500 dinara stižu pravo na kućnu adresu. Budite deo najbolje atmosfere uz Ninu Badrić.

 

beogradnocu.com