Poznati, vesti

Pogledajte čime je manekenka isprovocirala fanove. Kara Delevinj za jako kratko vreme uspela je da od anonimne devojke postane svetski top model i modni uzor devojkama širom sveta. Njen ležerni odnos prema, čini se, svemu, doveo ju je u sam vrh najlepših žena.

Pogledajte cime je manekenka isprovocirala fanove.jpg2Ženama se dopada njen stav i činjenica da Kara sebe ne doživljava preozbiljno. Setite se samo reči Naomi Kembel koja je izjavila da ne ustaje iz kreveta za manje od 10 000 dolara. Prepotentno malo, rekli bismo. Oko Kare Delevinj podigla se prašina kad su na reviji uslikane njene potkolenice prepune modrica i fleka.

Pogledajte cime je manekenka isprovocirala fanoveBrzopleti su je odmah proglasili narkomankom, ali manekenka je izjavila da boluje od psorijaze, i tako zadobila i one koji je nisu previše simapatisali. Sad je objavila jednu veselu sliku na kojoj se krevelji sa drugaricom. U prvi plan došli su Karini nesređeni nokti, koji su pokrenuli bujicu negativnih komentara od strane fanova. Procenite sami da li se manekenka malo zapustila ili su fanovi ipak prestrogi.

Pogledajte cime je manekenka isprovocirala fanove.jpg3

 

beogradnocu.com