Dragstor Play, vesti

Pogledajte gde ćete uvek biti zapaženi.

Pravi i iskusni klaberi i kada ih probudite u pola noći znaju da vam odgovore na pitanje – šta ima na Dragstoru? Već je poznato da se petkom održavaju atraktivne „The Girl Next Door“ žurke, a da je subota rezervisana za Dragstor veče.

klub Dragstro Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

„The Girl Next Door“ je svetski event koji se svakog petka održava u klubu Dragstor Play, a u centru pažnje su atraktivni muškarci iz sveta biznisa, modelinga i sporta. Na oduševljenje mnogih devojaka, ovde je atmosfera uvek vrela, što zbog vrelih momaka, što zbog dj setova koji su vrhunski i ekstremno brzo zagrevaju atmosferu. U svakom slučaju, svi koji su željni dobrog provoda ne bi smeli da propuste ovo dešavanje.

Samo dan kasnije, u subotu 8. marta u klubu Dragstor Play očekuje vas neponovljivo dobra, sada već tradicionalna žurka, odnosno fantastično Dragstor Veče. Prepustite se najboljim melodijama i dozvolite sebi prepuštanje svim čarima klabinga.

klub Dragstro Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Proteklog vikenda na najboljem splavu u gradu nezaboravan provod imali su i Sergej Trifunović, Dejana Živković, Marko Živić, Miki Panjković kao i mnogi drugi. Mnoštvo poznatih očekuje se i u narednom periodu, jer ovo mesto zadovoljava apsolutno sve svetske standarde, što VIP ličnosti umeju da prepoznaju. Proverite i vi zbog čega je klub Dragstor Play tako brzo postao vodeće mesto za provod u gradu.

klub Dragstro Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na fantastičnom klubu Dragstor Play. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Kada budete videli najinteresantnije momente iz kluba Dragstor Play on će nesumnjivo postati vaš izbor broj jedan. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com