vesti

Pogledajte gde je najbolji provod za vaš džep.

Splav Acapulco i ove sezone nesumnjivo dominira i apsolutni je imperativ kada su izlasci u pitanju. Ovde vas uvek očekuje sjajna atmosfera, prelepe devojke, raspoloženo osoblje, i pozitivan duh svih ljubitelja pravog i potpunog uživanja.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Sjajan muzički repertoar neće izostati ni ove nedelje. Sreda 5. mart rezervisana je za provod uz Nemanju Staletovića i Snežanu Nešić, a već u četvrtak 6. marta očekuju vas Neša Jovanović i Dara Milivojević. Petak 7. mart obeležiće Marko Žujović i Ivana Bojanović, a dugo ćete prepričavati i subotu 8. mart, koju će vam ulepšati Aleksandar Petrović i Katarina Didanović.

splac Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ako ste mislili da je to sve, prevarili ste se! beogradnocu.com otkriva vam da vas na splavu Acapulco očekuju fantastične i neponovljive promocije. Naime, flaša Smirnoff-a, tri Red Bull-a, i tri Juice-a biće vam dostupni za svega 8280 dinara, a po istoj ceni moći ćete da uživate i u flaši Jahnny Walker-a, naravno uz tri Red Bull-a, i tri Coca Cole.

Ne čekajte više ni sekund! Obezbedite sebi jedinstveno prestoničko uživanje i dozvolite sebi da se opustite maksimalno. Prepustite se svim čarima provoda, i zadovoljite hedonistu u sebi.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na popularnom prestoničkom splavu Acapulco. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo izuzetno atraktivno mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas garantovano inspirisati da splav Acapulco bude vaš izbor kada je provod u pitanju. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com