vesti

Pogledajte gde se devojke najbolje opuštaju.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde biste proveli vaše izlaske narednih dana, beogradnocu.com je tu. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice je tu, da vam maksimalno olakša donošenje odluke, i učini da ona bude prava! Iz velike ponude beogradskih mesta za provod za ovaj vikend izdvajamo fenomenalnu, opuštenu i elegantnu kafanu Kafanica Radost, koja će vam pružiti vrhunski provod.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Pristupačne cene, raspoloženo osoblje i besprekorna usluga nisu jedini razlozi zbog kojih morate posetiti izvanredu kafanu Kafanica Radost. Jedna od ključnih činjenica koja utiče na provod jeste i sam muzički repertoar, koji se na ovom mestu bira veoma pažljivo, kako bi zadovoljili sve goste koji Radosti ukažu poverenje.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Petak 28. februar idealan je za kafanu Kafanica Radost, jer nastupaju Boris Čolić i Cool Bend. Momci poznati po sjajnoj energiji, neponovljivoj atmosferi i po tome što zaista okupljaju gradsku ekipu neverovatno dobrog raspoloženja. Samo dan kasnije, u subotu 1. marta sa vama su Radosni Tamburaši, koji će svoju radost vrlo lako preneti na vas, i garantovano vas oduševiti. Nedelja 2. mart biće u znaku Ranka Šemić i Vesne Čikago, koji će učiniti vaš početak marta neodoljivim.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kafanica Radost. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com