vesti

Pogledajte gde se igra do zore.

Kafana Bimbo Pub je najbolji izbor za kafanski izlazak od enterijera preko cena i najbolje pesme. Sve je podređeno vašem dobrom raspoloženju i nezaboravnoj zabavi. U petak u kafani Bimbo Pub nastupaju Petar Milosavljević i Anđela Petrić koji će vam doneti veoma raznovrsnu i bogatu zabavu biće i folk i pop nota i provoda u kom će svako moći da nađe svoje parče najbolje zabave.

kafana Bimbo Pub

 Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

Kafana Bimbo Pub je uređena veoma moderno, na jednom veoma urbanom mestu spojili su se moderno i tradicionalno u dobitnu kombinaciju koja nosi veoma zanimljvio ime Bimbo Pub. Boje u enterijeru su odabrane veoma pažljivo, detalji dozirani u veoma finoj meri i sve pretvoreno u jednu modernu kafansku priču koja se ne može ne zavoleti.

kafana  Bimbo Pub

Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

U subotu u kafani Bimbo Pub nastupa sjajni Miloš Kablar koji će vašoj zabavi dati jedan poseban pečat i atmosferu ugrejati do maksimuma. Subota je pravi dan da se uputite u kafanu Bimbo Pub i pustite idealan provod da vas vodi, sjajne note, sjajne cene, maksimalno pozitivan ugođaj su sve što vas čeka na jednom šarmantom i lepom mestu kakva je kafana Bimbo Pub.

Ovde ćete pronaći provod koji će prijati svakom uhu, kombinacija kafane i pub-a je jedna novina koja se odlično uklopila u noćnu priču Beograda i podarila vam vid zabave koji podjednako uspešno koketira sa najrazličitijim afinitetima. Kafana Bimbo Pub nudi mogućnost vrhunske zabave koja se lako ureže u pamćenje i uvek vas vraća na ovo fantastično mesto, jer vaša čula nepogrešivo znaju gde je najbolji provod.

kafana Bimbo Pub

Fotografisano u Kafana Bimbo Pub

Bimbo Pub je kafana koju morate doživeti, reč je o jedinstvenim provodima koji nemaju reprizu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com