Kabare 13, vesti

Pogledajte gde su se poznati preselili.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako sinoć bili u klubu Kabare 13. Tamo su zabeležili mnoge poznate, od kojih su posebnu pažnju privukli Ivan Marinković, Ćemo, Igor X, Davor Jovanović, Vlada Krunić iz Kristal Benda, atraktivna Irena Petruševska, Maza, kao i Gorana Babić, koja se u Kabareu 13 provodila i prošle nedelje.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Na fotografijama jasno možete videti ekstremno dobar provod koji se sinoć odvijao na ovom izuzetnom mestu, i u kome su svi zaista uživali. Raspoloženje je bilo na zaista visokom nivou, kao uostalom i sve što se vezuje za klub Kabare 13. Poznati nisu skrivali oduševljenjenje i zadovoljstvo zbog muzike koja je sve goste držala na nogama do ranih jutarnjih časova. Nema sumnje da ćemo i ovih dana upravo zbog toga zateći na ovom izvanrednom mestu.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Podsećamo da klub Kabare 13 radi šest dana u nedelji kao kafić, odnosno od ponedeljka do subote od 12 h, pa sve do 22h, dok se četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom pretvara u neizbežno mesto za vaš neponovljivi klupski provod. Četvrtkom kao klub radi od 22h pa sve do 1h iza ponoći, dok od petka do nedelje radi od 22h, pa do čak 4h iza ponoći. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje, rapsoloženi gosti koji su uvek prijateljski nastrojeni i naravno usluga koja je apsolutno besprekorna.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kabare 13 možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Kabare 13 bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja nikako ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com