Ona Moja, vesti

Pogledajte gde Švaba voli da izađe.

Sinoć je kafana Ona Moja bila stecište fenomenalnog provoda, a za dobar provod uvek posegnu i poznate ičnosti. S obzirom da kafanu Ona Moja redovno posećuju poznati, tako je i sinoć bio slučaj kada je budno oko naših fotoreportera naišlo na Milana Marića zvanog Švaba.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Pobednik rijaliti šou-programa VIP Veliki brat, glumac Milan Marić, koji se proslavio ulogom Švabe u filmu “Rane” stvarni život nije oduvek mazio. Otkako se kao sedamnaestogodišnjak proslavio na filmskom platnu, njegova glumačka karijera nije išla uzlaznom putanjom, pa je pored uloga u filmovima “Rat uživo” i “Mi nismo anđeli 2”, radio razne poslove u trgovini i obezbeđenju kako bi preživeo. Na tom putu, suočavao se s brojnim iskušenjima i lošim iskustvima, koja ga, srećom, nisu mnogo koštala.

Ali sada je Milan srećan momak, što se moglo videti i po njegovom osmehu u kafani Ona Moja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja je sinoć bila idelano mesto za najbolji provod, a svi su izgledi da i večeras tako bude jer za vas nastupa sjajni Žile Hram koji će napraviti sjajnu atmosferu. Četvrtak 27. februar, rezervisan je za Mirjanu Milosavljević i Aleksandra Živanovića, dok vas u petak zabavljaju šarmantna Mirna Košanin i Miami Bend. Acoustic Bend vam svira u subotu, dok će kraj nedelje zaokružiti intrigantni Džoni i grupa Workersi.

Kafana Ona Moja idealna je ukoliko slavite neki bitni momenat, ukoliko zbog nečega tugujete ili pak lumpujete. Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu", a kafana Ona Moja upravo to želi da bude - najlepše mesto na svetu, dok mnogima to već jeste.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja je prava domaća kafana koja garantuje da kući nećete krenuti bez sjajnih uspomena. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44; 06334 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički kafanski provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com