Angels, Poznati, vesti

Pogledajte kako izgleda dečko Cecine ćerke!

Koliko Kostadin Terzić uživa u ljubavi sa Cecinom mezimicom Anastasijom, pokazao je nakon što je izašao bez nje na otvaranje kluba Angels.

ANGELS

Fotografisano u Klub Angels

Ipak znamo da je njihova jubav jaka, a znamo i da svakom muškarcu treba malo oduška, pa se tako sin Zvezdana Terzića provodio malo sa društvom u novom kluba Angels koji je otvorila pevačica Ana Nikolić. Kostadin je zbog Anastasije prekinuo sve paralelne veze koje je doskoro održavao sa više devojaka, pa ga ni sinoć nismo videli da je mnogo očijukao sa lepoticama u klubu, kojih je itekako bilo.

ANGELS

Fotografisano u Klub Angels

Nakon samo par meseci veze, Terzić i Anastasija se ne stide da svoju ljubav javno pokažu svima i tako na FB ne kriju svoju zaljubljenost. "Volim te prase", samo su jedni od mnogih izliva nežnosti koje mlađani Terzić izjavljuje Anastasiji. Mnogo poznatih ličnosti se pojavilo na otvaranju kluba Angels, a kako su se svi provodili, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

Klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

Rezervacije za otvaranje, ali i za sva ostala dešavanja, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najaktuelnije informacije vezdane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com