vesti

Pogledajte kako izgleda pravi balkanski provod.

Još uvek niste odlučili gde ćete se provoditi večeras? Savet: brzo uzmite telefon u ruke i pozovite nas. Kod nas možete rezervisati svoje mesto za najbolji meraklijski provod, koji će te pamtiti, a on se naravno odvija u kafani Balkanika.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Proverite i vi zašto je Balkanika asocijacija na savršenstvo. Idealan dan za to je upravo petak 7. mart, kada na ovom fenomenalnom i neponovljivom mestu nastupa ekipa sjajnih muzičara - Sloba Miletić i Dejan Jovičić samo za svas svojim muzičkim sposobnostima prave spektakl.

Ukoliko pak propustite petak u kafani Balkanika, i subota 8. mart je prava prilika za maksimalno uživanje u svim čarima jedne prave kafane. Vaš provod ove subote poveren je Filipu Mitroviću.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Enterijer kafane Balkanika je svakako jedan od najlepših među klubovima i kafanama u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Iako je elegantno opremljena, kafana Balkanika vam nudi autentičnu boemsku atmosferu. U veoma prijatnom ambijentu nemoguće je ne provesti se vrhunski.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Balkanika, koja je imperativ meraklijskog provoda. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Balkanika bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com