Ona Moja, vesti

Pogledajte kako možete promeniti stvari na bolje.

Nedelja 2. mart idealan je dan da učinite dobro delo i pomognete onima kojima je to najpotrebnije. Kafana Ona Moja ove nedelje nudi vam priliku da budete deo humanitarne večeri, koja je ovoga puta namenjena našim najmlađim. Ona Moja pruža vam mogućnost da na najjednostavniji način spojite zadovoljstvo sa vašom humanom stranom.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Svi koji budu posetili kafanu Ona Moja, i iskusili neizbežno dobar provod, kao i sjajnu atmosferu, imaće priliku da pomognu mališanima iz Sremčice. Nedelja će biti veče vašeg osmeha, a uživanjem u kafani Ona Moja ćete izmamiti i mnoštvo njih na licima dece.

Džoni i Vorkersi upotpuniće Veče anđela u kafani Ona Moja, svojim neponovljivim muzičkim repertoarom. Ovaj sastav već je pokazao da pravi spektakl gde god da nastupa, i da je zaista velika greška propustiti provod sa njima.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Dodatan razlog da se provodite u Onoj Mojoj jeste i humanitarni karakter ove večeri, koji će vam dozvoliti da tako što drugima pomognete osetite i ličnu satisfakciju, i učinite bar malo da se nešto promeni na bolje, naravno sa idejom da to nekome veoma puno znači.

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da Ona Moja bude deo vašeg izlaska Fotografije prenose samo delić atmosfere, ali i to je dovoljno da odaberete upravo provod sa Onom Mojom.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U iščekivanju ovog fenomenalnog, i pre svega humanog, dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com