Dragstor Play, vesti

Pogledajte kako se provode devojke iz susedstva.

Klub Dragstor Play je na prvom mestu lestvice najboljih provoda u gradu. Ovde se priređuju žurke zbog kojih se na ulazu stoji u redu i koje su ne samo najposećenije nego i najkvalitetnije u gradu, a i šire.

klub Dragstor Play

 Fotografisano u Klub Dragstor Play

Večeras vas u klubu Dragstor Play čekaju The Girl Next Door ili Dj Miloš Starčević i DJ Goran Starčević, koji podižu atmosferu u visine, tako što vam donose dah svetskih žurki, fenomenalno komuniciraju sa publikom i šire najpozitivnije vibracije koje se pretvaraju u zabavu koja se pamti.

Klub Dragstor Play uveo je potpuno novu kategoriju zabave na vodi i potpuno novi koncept provoda koji stoji rame uz rame sa svetskim party konceptima koji su neprevaziđeni i svakako najbolji.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

U subotu vas u ovom odličnom klubu čeka Dragstor Veče, odličan spoj Dj-eva, rezidenti kluba Miloš i Goran Starčević, vrhunski ambijent i odlično društvo, uz ritmove najbolje house, pop, disco i electro commercial muzike čeka vas provod koji je garantovano najbolji, jer u sebi objedinjuje sve što je potrebno za vrhunsku zabavu koja je slika i prilika klabinga u Beogradu.

U subotu ćete na ovom mestu moći da doživite ono najbolje od clubbinga što vam se nudi u gradu i doživećete najpozitivnije momente koji će još više pojačati važu želju za žurkama, a koji sa klubom Dragstor Play ulaze u eru najboljih.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Klub Dragstor Play je drugo ime za nabolje žurke u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com