vesti

Pogledajte ko je zaslužan za njihov osmeh.

Mnogo je mališana, koji su ostali bez krova nad glavom usled nezapamćenih poplava koje su zadesile našu zemlju. I dok psiholozi i volonteri sve više rade upravo sa najmlađima, odličan primer je dao jedinstveni klovn Žarko koji je sa ekipom iz Crne Gore došao u Arenu i za čas klincima vratio osmeh na lice.

KLOVN 2

Oduševljena deca su se okupila oko Žarka, koji se igrao sa njima, smejao i u kratkom roku uspeo da razveseli sve mališane koji su i sami učestvovali u ovoj preslatkoj predstavi koja je kako vidite na slikama jedinstvena kao i sam Žarko.

KLOVN

Klinci koji nisu skidali osmeh s lica na kraju su dobili i poklone od klovna i kako i sami kažu predstava im se jako dopala.

KLOVN

Sedmogodišnja Samanta se nije odvajala od Žarka, kako kaže predstava je odlična i sve joj se jako dopada, posebno poklon bojanka koju je dobila na kraju.

Klovn

Malena Anastasija je predstavu posmatrala iz maminog naručja i na pitanje kako joj se dopala predstava bila veoma kratka i rekla "Sve je super".

KLOVN

Ekipa koja je došla sa Žarkom iz Crne Gore, donela je i pakete sa stvarima koje su trenutno neophodne nastradalima od poplava koji su smešteni u Areni i time pokazali da kada je pomoć neophodna svi smo jedinstveni!

 

beogradnocu.com