Kabare 13, Poznati, vesti

Pogledajte ko se sinoć naljutio.

Sinoć se u klubu Kabare 13 neko naljutio, a neko pobedio. Naime, popularni Turnir “Ne ljuti se, čoveče” igrali su Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan i pevačica Dragana Gaga M. Oni su takođe uživali u nastavku večeri koje je proteklo u sjajnoj atmosferi.

Klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Popularna folk pevačica Gaga M, o kojoj se u poslednje vreme mnogo piše u medijima, lagano i sigurno osvaja estradnu scenu, a njena popularnost svakim danom sve više raste. Posle pesme “Skini me” i dobro poznatog hita “Adrenalin”, koji je u Bugarskoj izazvao brojne pozitivne reakcije, Gaga M je ušla u “Top 40” najboljih pesama Balkana. Pevačica je uz brojne obaveze i nastupe, vrlo aktivna i u studiju gde priprema nove pesme, pa nam ne preostaje ništa drugo već da pratimo njen rad.

Klub Kabare 13

  Fotografisano u Klub Kabare 13

Sutra, odnosno u četvrtak, 27. marta, u klubu Kabare 13 vas očekuje “Kafansko Veče” uz Crystal Bend i Goranu Babić.

Klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Izvršite svoju rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervacije su besplatne ali obavezne zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com