Beograd, Klubovi, Najbolje kafane, Poznati, Splavovi, vesti

Iako imaju pregršt poslovnih angažmana, one stižu da dobro rade svoj posao, da budu uvek lepe i doterane ali i da se dobro provedu. Nije bitno da li je klub, splav ili kafana. Bitna je pozitivna energija koju uvek nose sa sobom gde god da se pojave. Mi izdvajamo pet naših najlepših glumica koje možete sresti ako zavirite na mesta, gde je dobra svirka i dobra atmosfera. Jedna od njih je Mirka Vasiljević koja ima troje dece, a i dalje izgleda kao devojčica. Ona, ne tako često, ali povremeno izađe, uglavnom u društvu koleginica, što je naš reporter i zabeležio, na jednoj devojačkoj večeri. Ona se provodila u društvu koleginice Dragane Mićalović. Za ovim damama, morate priznati uzdišu mnogi.

sofija-rajovic

Uvek raspoložena za dobar provod, jeste i lepa Sofija Rajović, koja osim što je glumica, radi i kao voditeljka. Uvek nasmejana svojom pojavom i harizmom stvori dobar provod očas posla.

tamara-dragicevic-se-provodila-u-nasoj-prici-jpg2_

Talenat i lepotu Tamare Dragićević videli smo više puta. Ne samo na filmskom platnu, već i u jednom rijaliti šou programu, gde je pokazala i svoje odlične vokalne sposobnosti. Ona se ne libi da u dobrom društvu zapeva, bilo da je u izlasku sa prijateljima ili na privatnoj proslavi.

marijana-micic

I za kraj. Žena zmaj. Trenutno je voditeljka popularnog muzičkog takmičenja, ali je po profesiji glumica, koja upravo ovih dana uči tekst za predstavu "Najluđa noć". Poznato je da Marijana Mićić voli dobar provod, ali nije ljubitelj slikanja kada izlazi sa prijateljima. Njene najluđe noći ostaju u krugu najužeg društva.

beogradnocu.com