Ona Moja, vesti

Pogledajte koga je sve ona zavela.

Kafana Ona Moja je baš ona vaša omiljena destinacija koja vas vodi u neodoljivi kafanski svet u kom se igra, pije i peva. Reč je o kafani koja ume da digne na noge sve goste i da svi u glas igraju i pevaju kao jedna velika kafanska porodica koja je došla da uživa i da se proveseli.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Večeras u kafani najbolje zabave nastupa Žile Hram tvorac odličnih nota i perfektne zabave koji vam neće dati da mirujete do poslednje numere. Žile Hram u kafani Ona Moja pravi atmosferu koja je dostojna vašeg provoda i ona je uvek uzavrela i fantastična, dovoljna da prelomite gde ćete večeras u provod. Kafana Ona Moja je prava boemska kafana, ovde se skupljaju istinski ljubitelji kafanskog provoda i zato je ovde zabava uvek na nivou, srdačna, meračka, vesela, kakva i dolikuje pravoj kafani.

Sutra u kafani Ona Moja čekaju vas Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović, spoj koji donosi samo vrhunsku zabavu, onaj sa kojim je kafana Ona Moja najveselija i najbučnija i romantična i sevdačka i ona u kojoj se lumpuje iz srca nizašta na svetu nemojte to propustiti. U petak su sa vama Mirna Košanin i Miami Bend, odlični kreatori pozitivnih vibracija Mrna Košanina je iz Grandovih redova i reč je o interpretatoru koji poseduje istinski kvalitet i u čijem talentu ćete tek uživati.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Subota je dan za Acoustic Bend, nema kafane bez dobre akustike, tako u subotu u kafani Ona Moja imate prilku da u pravim kafanskim notama provedete nezaboravne trenutke i da vam osmeh ne silazi sa lica, idealan dan da u provod pođete sa prijateljima, kumovima, rodbinom i uživate u kafani Ona Moja uz sjajni Acoustic Bend koji će svirati najbolje što ume samo za vas.

Džoni i Workersi su već ušli u legendu, reč je o sastavu koji je zaista fenomenalan i koji ima ozbiljan krug obožavalaca koji sa velikim ushićenjem dolazi da čuje ove sjajne interpretatore, nedelja u kafani Ona Moja je pravi dan za Džonija i Workerse i odličan dan da se i vi prepustite uživanju i pravom kafaskom meraku, zato ne oklevajte mnogo prava destinacija najbolje zabave u gradu je kafana Ona Moja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja je pozitivno odgovoriti na svaku vašu potrebu za dobrom zabavom. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com