Poznati, vesti

Pogledajte koja je prva imitacija Milice Todorović u TLZP. Prva sezona muzičko-imitatorskog šou programa završila se veoma uspešno po njene učesnike. Javnost je iz nedelje u nedelju pratila sa oduševljenjem, smehom i divljenjem takmičare kako se transformišu u svoje kolege pevače.

pogledajte koja je prva imitacija milice todorovic u tlzp.jpg3Kao pobednica prvog serijala izašla je Ana Kokić, rekavši da će pooštriti kriterijum kad su njene pesme u pitanju. Poznata kao omiljena među kolegama, nasmejana Milica Todorović važi za odličnog imitatora. Njena imitacija devojke u izlasku koja ne zna da hoda na štiklama, naišla je na neodobravanje onih koji su se našli prozvanim, a na urnebesan smeh onih koji umeju da se smeju i na svoj i na tuđ račun.

pogledajte koja je prva imitacija milice todorovic u tlzp.jpg2Isprva je odbila učešće u TLZP zbog obaveza, ali se predomislila i zbog humanitarnog karaktera takmičenja. Miličina prva imitacija je Šakira, a oni koji su imali prilike da vide i čuju, kažu da zvuči bolje od Kolumbijke. Čekamo sa nestrpljenjem drugu sezonu TLZP da vidimo kako se snašla nova postava takmičara.

pogledajte koja je prva imitacija milice todorovic u tlzp

 

beogradnocu.com