Kapetanov Bunar, vesti

Pogledajte: Koliko lepih žena na jednom mestu.

Ova nedelja i kafana Kapetanov Bunar fantastičan je dobro vreme da se provod pretvori u idealan i omiljen. A vi ćete u ovom Bunaru doživeti neponovljivu radost i slast noćnog života u Beogradu. Pogotovu kad se uverite koliko lepih žena dolazi u ovu kafanu…

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Nezamenljivi duo, Dejana Erić i Bravo Bg Bend oduševiće vas ovog utorka, odnosno večeras, a uz njih provod u ovoj kafani brzo prođe, ali je uvek zagarantovano dobar. Dejana je učesnica takmičenja “Zvezde Granda” a ove godine sprema i svoj album prvenac. Očekujte dobru atmosferu i nove - stare hitove pop folk muzike.

Bend fantastičnih vokalnih sposobnosti Nana Bend, u boemskoj kafani Kapetanov Bunar sa vama se veseli uvek sredom, i ovog 5. marta. A sutradan, u četvrtak, Tabu Bend će, svojim sjajnim i bogatim repertoarom dati poseban šmek svakom vašem izlasku u kafanu Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Ovog petka osetićete kao da ste u Milanu. Doduše ne pravom gradu, ali Milano Bend će napraviti, kao i uvek takvu atmosferu da ćete mislima biti udaljeni dalekoo... Kafana Kapetanov Bunar će se postarati da ovo budu vaši najbolji provodi, najlepši i najželjeniji koji će ostati urezani u vaše sećanje kao neponovljivi i jedinstveni, a još kada subotom zasvira Haos Bend vašoj sreći nema kraja.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Nema dalje šta da se priča,osim da rezervišite svoj najbolji provod u kafani Kapetanov Bunar - putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44,063 34 34 33 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i mi volimo najbolje provode. Pogledajte samo u našoj galeriji koliko žena posećuje kafanu Kapetanov Bunar. To je dovoljan razlog da se uverite u kvalitet iste, jer žene najbolje znaju…

Vidimo se u kafani Kapetanov Bunar!

 

beogradnocu.com