Poznati, vesti

Pogledajte: Ovo su šampionke među najlepšim devojkama Srbije!

Pripreme za finalno takmičenje za  izbor najlepše devojke Srbije 2014. godine se polako privode kraju u letovalištu Porto Karas u Grčkoj, a među lepim takmičarkama su i devojke koje su šampioni u karateu, disko-densu i košarci!

20 lepotica uveliko vežba za finale koje će biti održano 8. oktobra u Beogradu. Devojke svakog dana rade na sebi, svom stilu i izgledu kako bi se što bolje pripremile za veliko finale i finiš takmičenja. Naravno, deo čitave priče je aktuelna misica Milica Vukliš.

Ono što će mnoge iznenaditi, i nadamo se razbiti predrasude, jeste to što su među kandidatkinjama i mis Šumadije, mis Vojvodine i mis Beograda, koje su bile šampioni u različitim oblastima.

Daša Radosavljević iz Kragujevca plesom je počela da se bavi kao dete, a već sa šest godina osvojila prvo priznanje u disko-densu. Učestvovala je na svetskom prvenstvu u Slovačkoj, na kome je nastupila sa osam godina. 2007. godine bila prva Srpkinja u finalu u Slovačkoj u kategoriji „Street Dance Show” i osvojila je četvrto mesto.

daša radosavljević

Dvadesetogodišnja Marija Ćetković, aktuelna mis Vojvodine sportom se bavi od šeste godine – najpre plivanjem, a zatim i karateom, i košarkom. Svojim najvećim uspehom smatra to što je već sa 14 godina ušla u reprezentaciju.

marija cetkovic

Među misicama je i mis Beograda Isidora Ćirković, koja od devete godine niže pojaseve u karateu i osvaja medalje, a deo je i reprezentacije Srbije. Nosilac je 130 medalja, ali je povreda kičme na treningu od pre dve godine sprečila da se ovim sportom dalje bavi.

isidora ćirković

 

beogradnocu.com