Poznati, vesti

Pogledajte: Privatna ostrva slavnih ličnosti.

Kažu da novac ne može kupiti sreću, ali može privatna ostrva! Mnoge slavne ličnosti priuštile su sebi užitak ovakve vrste. Među njima je i poznati glumac Džoni Dep, koji je 2004. kupio ostrvo pod nazivom Little Hall’s Pond Cay. Platio ga je 3,6 miliona dolara.

ostrva (1)

Ni Šakira nije propustila priliku da poseduje privatno ostrvo. Ona se udružila sa Rodžerom Votersom iz sastava Pink Floyd, i 2011. kupila ostrvo Bonds Cay, koje se nalazi severno od Bahama. Planiraju da od ostrva naprave odmaralište za multi milionere.

ostrva (3)

Pitate se šta će nekome privatno ostrvo? Odgovora je mnogo. Tomi Li je, na primer, kupio jedno u pokupašu da osvoji ljubav svoje bivše žene. Izgleda da se Pameli Anderson to dopalo s obzirom da su narednih par godina bili zajedno, dok se nije ponovo udala za producenta Rika Salomona.

ostrva (5)

I Leonardo Dikaprio je među slavnima koji poseduju svoje ostrvo. U 2005. kupio je ostrvo pod nazivom Blackadore Caye Island.

ostrva (4)

Džon Lenon je takođe posedovao privatno ostrvo - Dorinish Island, koje su mnogi zvali Beatles Island. Nakon njegove smrti njegova žena Yoko Ono prodala je ostrvo, a novac donirala irskom sirotištu.

ostrva (6)

Riki Martin kupio je privatno ostrvo u blizini Angra dos Reis, blizu brazilske obale, za 8 miliona dolara. Ovaj tropski raj kupio je kada je dobio blizance.

ostrva (9)

2005.  Edi Marfi kupio je ostrvo koje nosi naziv Rooster Cay. Međutim, ovo nije bilo njegovo prvo ostrvo. Ranije je posedovao Pearl.

ostrva (7)

Leni Kravic kupio je ostrvo Eleuthera, zbog toga što je njegova majka tu odrasla.

ostrva (8)

 

 

beogradnocu.com