Najave, vesti

Ringišpil je novi, potpuno drugačiji, veliki festival zabavne muzike, koji Vas u jeku letnje sezone očekuje u splitskoj areni Spaladium. Ringišpil Spaladium arenu 29. i 30. jula pretvara u vrhunski mega klub sa velikim dance floorom i čak 3 VIP prostora, a zavidna produkcija će po prvi put na ovim prostorima posetiocima pružiti osećaj kao da se nalaze na samoj pozornici, tik uz svoje omiljene izvođače, te ih povesti na, do sada neviđeno, putovanje.

Festival Ringišpil okuplja proslavljene, regionalne zvezde zabavne muzike koje vole i željno prate sve generacije. Ringišpil će svojim zanimljivim konceptom i sa ukupno 20 sati nezaboravne zabave oduševiti sve one koji vole vrhunski provod. Lista izvođača je zaista impresivna, a ovom prilikom nabrojaćemo samo deo: Seka Aleksić, Ana Nikolić, Aca Lukas, Haris Džinović, Indira Radić i mnogi drugi.

bgnocu-16Fotografisano na splavu River

Ljubitelji noćnog života u Beogradu imali su prilike da se susretnu za ovim festivalom u okviru promocije na splavu River. Tom prilikom predstavljen je čitav line up, kao i ulaznice, čija je cena od 139kn(nešto manje od 20 eura). Posetite Ringišpil i budite deo najvećeg letnjeg spektakla na ovim prostorima.

bgnocu-9Fotografisano na splavu River

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

bgnocu-25

Fotografisano na splavu River

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com