Kabare 13, vesti

Pogledajte zašto je ovde uvek krcato.

Klub Kabare 13  je postao mesto najbolje zabave, na koje se uvek rado vraćate i koje vam donosi nezaboravne momente. U ovom klubu zabava uz poznata lica je već postala uobičajena, tako ste sinoć u klubu Kabare 13 mogli zateći Milana Obradovića poznatijeg kao Miki Mećava koji je bio u odličnom raspoloženju.

Klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Miki Mećava je na estradi od 1994. godine kada se publici predstavio albumom Potrebe nema. Njegov zaštitni znak je marama sa kojom uvek nastupa na televiziji i na koncertima. Učestvovao je na Grandovom festivalu i u popularnom reality show programu Farma, gde se odlično predstavio i sa kog ga publika pamti samo po najboljem.

Juče je u klubu Kabare 13 bilo Kafansko Veče uz deo Beogradskog Akustičnog Orkestra, a domaćin je naravno bio sve popularniji Ivan Marinković, kome je učešće na Farmi donelo mnogo pozitivnog. Kao domaćin u klubu Kabare 13 stekao je još veću popularnost i ljudi u velikom broju u klub Kabare 13 svraćaju baš četvrtkom da prisustvuju odličnoj zabavi na kojoj je domaćin Ivan Marinković uvek najveseliji.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Juče je dobar provod u klubu Kabare 13 pronašao i Hame Nalić pevač koji je sve popularniji i koji je pobrao mnoge nagrade u poslednje vreme. Završio osnovnu i srednju muzičku školu u Tuzli- odsek harmonika. Nastupao je na raznim festivalima među kojima su Budva 2006 , Zrenjaninski festival SUN FLOWER 2006, Festival Stari Grad 2007. Publika posebno voli njegovu pesmu Sve si meni ti.

Klub Kabare 13 je sinoć bio mesto vrhuske zabave, među poznatim licima našla se i Irina Kruška koja je svoju voditeljsku karijeru započela 1994. godine na televiziji Politika, danas ova lepa plavuša radi na satelitskom programu ružičaste televizije i pripema emisiju Skandal plus. Večeras vas u klubu Kabare 13 kao zapete puške čekaju Igor X i Zvezde Granda, to garantuje odličan provod.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 je mesto koje nudi najraznovrsniju zabavu, ako to do sada niste proverili krajnje je vreme da se uputite ka klubu Kabare 13 i proverite gde se to zabavljaju najveće face u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Klub Kabare 13 je mesto na koje baš volimo da odemo, posebno se obradujemo kada vidimo vas za susednim stolom, nazdravite nam večeras.

 

beogradnocu.com