Kabare 13, vesti

Pogledajte zašto se ovaj klub voli.

Klub Kabare 13 spada u red najposećenijih klubova u gradu koji u svojoj ponudi ima raznovrstan repertoar. Tako večeras u najšarmantnijem klubu u gradu, vas čeka Veče muzičara i ugostitelja, sviraju full Teatro Bend i gosti iznenadjenja, što je idealna prilika da se uputite baš na ovo mesto i prepustite se odličnom repertoaru koji su za vas osmislili oni koji znaju šta je neophodno za najbolji provod.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Sutra uveče definitivno za izlazak treba da odaberete klub Kabare 13 i to zato što vas tamo čeka vrhunsko uživanje uz Turnir ''Ne ljuti se, čoveče'', utorak je uvek posebno veče i divna prilika za druženje i odmeravanje snaga uz ovu popularnu društvenu igru koja druženje vraća na velika vrata, a to je ono što nam svima istinski nedostaje.

Hame Nalić će obeležiti sredu u klubu Kabare 13. Hame Nalić je pre svega poznat po saradnjama sa brojnim pevačima kako u Srbiji, tako i u Bosni, pevao je prateće vokale, a radio i kao instrumentalista. Nastupa je na brojnim muzičkim festivalima kao što su Budvanski, Sun Flower i drugi, a publika posebno voli njegovu pesmu ''Sve si meni ti'' koju ćete svakako imati prilike da čujete u sredu u klubu Kabare 13. Atmosfera koju će vam u klubu Kabare 13 dočarate Hame Nalić biće odlična i to ne bi trebali da propustite.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

U četvrtak u klubu Kabare 13 čeka vas spektakularno Kafansko veče uz deo Beogradskog akustičnog orkestra što je pravi šlagvort za čula i sve ljubitelje ovakvog vida zabave, domaćin je sve popularniji Ivan Marinković, a čekaju va si VIP gosti iznenađenja koji će upotpuniti vaš večernji izlazal i učiniti ga posebnim.

Ovaj četvrtak definitivno treba da poklonite klubu Kabare 13 jer vas čeka provod koji će vas na nogame držati do zore. Igor X i Zvezde Granda su već brend kluba Kabare 13 i sa njima ćete se veseliti petkom, ne treba posebno naglašavati da će biti sjajno, to vi već znate. Subota je dan za Crystal Bend koji u klubu Kabare 13 uvek pravi dar-mar. I nedelja naravno dan kada se veselje penje na maksimum posebno kada je u pitanu klub Kabare 13 jer za vas nastupaju Toni Surovi i Maki.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 je provod koji treba doživeti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com