Bombo-Džej, Najave, vesti

Pogodite ko vam peva večeras.

Naš zabavljač Džej Ramadanovski uvek se trudi da gostima svog kluba priredi najbolju žurku i nastup najboljih pevača. Zato će večeras u klubu Bombo Džej nastupiti fenomenalna pevačica Svetlana Ceca Slavković.

bombo dzej ceca slavkovic

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Ova mala žena velikog glasa, pevačica koja svojom energičnom interpretacijom ostavlja upečatljiv utisak na slušaoce, nakon dva snimljena albuma i učešća na brojnim domaćim i internacionalnim festivalima, rešila je da se povuče iz javnog života. Posvetila se studijskom radu i produkciji, putovanju po Evropi i Aziji, a njeno ime potpuno je nestalo sa estradnog miljea. Čak su je pre dve godine na društvenim mrežama proglasili mrtvom. Ali, ona je živa i zdrava i spremna da vas uveseli večeras u klubu Bombo Džej!bombo22

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Petak, 16. maj, biće obeležen nastupom Tamare i Prestige Benda, dok u subotu nastupaju Vanja Zelenski i Status Bend. Nedelja će u klubu Bombo Džej biti vrela i razigrana jer vas očekuje Salsa Live, koju će prirediti La Timba Sonadora bend, a za sve ljubitelje u ponudi su Nargile.

BOMBO

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com