Kućerak, vesti

Pogodite ko vas čeka dole u kafani.

Pevač Marko Bulat neko vreme nije imao stalan dan u Beogradu, kada nastupa, ali se itekako vratio kafanskim nastupima.

Ove srede, 12. marta, očekujte još jednu kafanu u kojoj će zapevati slavni pevač, a u pitanju je kafana Kućerak! Pored izvođenja novih numera, pevač će publiku zabavljati i svojim najvećim hitovima.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Marko Bulat jedan je od retkih pevača koji ima različita interesovanja. On noću ima nastupe, a preko dana slika ikone. Takođe se oprobao i kao glumac, glumeći u seriji “Srce u anesteziji”, ekranizaciji romana Silvane Stanković. Pored toga, nedavno je najavio da počinje da piše knjigu, a da je tema kojom će se baviti u svom delu - kafana. Znajući kakvu atmosferu Marko Bulat pravi u kafanama, ovo će biti obavezna literatura za one koji žele da budu uspešni u ovom poslu.

Marko Bulat je vlasnik velikog broja hitova, među kojima su ''Eno dole u kafani'', ''Dete sreće'', ''Svanulo je svanulo, pa šta'', koji su i dan danas neizostavni na repertoaru skoro svih izvođača u kafanama i klubovima širom Srbije. Međutim, karijeru Marka Bulata je po mnogima obeležio album ''Prijatelji, braćo, kumovi''.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Ukoliko propustite veče sa Bulatom u kafani Kućerak ove srede, na istom mestu vas do kraja nedelje takođe očekuje fenomenalan provod. Već u petak,14. marta, svoje veče možete provesti uz Apollo Bendom. Narednog dana, u subotu15. marta,takođe vas dočekuje Appolo Bend puni entuzijazma da vam prirede još jedno sjajno veče u kafani Kućerak.

Fotografije iz kafane Kućerak na Autokomandi,možete pogledati u našoj galeriji i uveriti se u najbolji provod u gradu. U našoj galeriji takođe možete pronaći i neku svoju fotografiju, ukoliko posetite ova dešavanja, jer će ih portal beogradnocu.com obavezno ispratiti.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak mesto je gde možete igrati bez razmišljanja, popiti koliko želite, a pri tom ne potrošiti previše novca, i potpuno se prepustiti pravom kafanskom provodu. Osoblje je izuzetno ljubazno, a usluga na zaista zavidnom nivou. I to sve, uz sjajan glas Marka Bulata! Ne propustite!

Kafana Kućerak je provod koji treba doživeti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com