Najave, Poznati, Stefan Braun, vesti

Pogodite koga smo sinoć videli u Stefanovom zagrljaju.

Još jedan ponedeljak je ostao iza nas i još jedno "Veče poznatih" u vidu humanitarne pomoći najugroženijima u klubu Stefan Braun. Naravno, ni ove noći nisu izostale pojave najvećih gradskih faca i poznatih ličnosti.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Vaš omiljeni portal će vam otkriti ko se sve zabavljao na devetom spratu, a počećemo od jedne mlade talentovane glumice - Dragane Mićalović, zvezde serije "Nepobedivo srce", koju javnost prepoznaje više kao sestru glumice Slobode Mićalović. Dragana, koja je inače i bivša devojka Marka Đokovića, brata našeg poznatog tenisera Noleta, bila je veoma raspoložena na žurci, a muški deo gostiju kluba iskoristio je priliku da je malo bolje upozna.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pored glumice, u klubu Stefan Braun naišli smo i na Aleksandru Dabić, učesnicu serijala Prvi Glas Srbije i Stefana Kokovića, učesnika šoua X Factor. Takođe, prisutan je bio i Uroš Ćertić, najbolji srpski kaskader u Holivudu, koji je radio sa najpoznatijim holivudskim imenima. Stefan Braun uvek nudi najbolje. Pored poznatih ličnosti, on za vas pravi i najbolje žurke u gradu. Večeras je Stefan za vas pripremio mini koncert grupe Energija! Očekuje vas najbolja energija i muzika iz devdesetih samo na devetom spratu! Ne propustite!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com