Freestyler, Najave, vesti

Pogodite koja DJ legenda otvara splav Freestyler!

Legenda savremenog francuskog elektro-zvuka, producent i miks-majstor Antoine Clamaran, nastupiće na otvaranju jednog od najpopuranijih prestoničkih splavova – Freestyler!

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Otvaranje ovog popularnog kluba na vodi zakazano je u četvrtak, 8. maja, a nastaviće se i naredna dva dana. Poznato ime house muzike, Clamaran je širokom auditorijumu poznat po singlovima “Gold” i “Believe”, ali i nebrojenim remiksima svetskih hitova. Njegova zavidna veština miksovanja bila je dovoljna da francuska elita krene da ga unajmljuje kao DJ-a na privatnim žurkama, a sredinom dekade zamenio je Laurenta Garniera kao rezident kultnog kluba “Palace”. Narednih godina Clamaran se nametnuo kao jedno od najproduktivnijih i najtraženijih imena moderne francuske elektro scene – remiksi i producentski rad uvrstio ga je u sam vrh haus imena kontinentalne Evrope.

zurka freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

U petak 9. maja očekuje vas Special Dj Night, kada će nastupati izvanredni gosti iz regiona, ali i iz inostranstva. Subotu će nesumnjivo  obeležiti Freestyler Special, odnosno čuveni Mirko & Meex. Očekuje vas jako dobra žurka kojom ćete na pravi način započeti letnju sezonu! Ne propustite ludilo na Freestyler-u! Besplatno izvršite rezervacije za neponovljivo veče, putem našeg korisničkog Call Centra: 063 34 34 33 ili 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com