Stefan Braun, vesti

Pokaži se u Braunu.

Ono što ga između ostalog čini i najboljim jeste to što ne prestaje da vas iznenađuje. Naravno, u pitanju je najatraktivniji prestonički klub Mr. Stefan Braun, koji vam za naredni period priprema stari koncept u potpuno novom izdanju.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naime, već četvrtu godinu za redom, vaš omiljeni klub Mr. Stefan Braun organizuje takmičenje neafirmisanih di-džejeva "Clash of the DJs", u cilju pružanja prilike mladim i ambicioznim umetnicima za miksetom da se proslave, ali i osvoje vredne nagrade.

Počevši od 26. februara, svake druge srede na popularnom devetom spratu održavaće se dueli talentovanih di-džejeva i producenata, koji će prezentovati svoje majstorije i pokušati da se kvalifikuju za veliko finale, koje je inače zakazano za 23. april 2014.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stručni žiri sastavljen od rezident di-džejeva kluba Mr. Stefan Braun će na osnovu prijava organizovati kasting na kome će biti odabrano 16 učesnika polufinalnih večeri, a kroz duele zajedno sa gostima kluba birati finaliste. O pobedniku će odlučivati i gost iznenađenja, koji će vas garantovano oduševiti. Dueli su zakazani za: 26. februar / 12. mart / 26. mart / 9. april / 23. april.

Ono što je sigurno, na duelima neće izostati neverovatno dobra i zagrejana energija, koja je uostalom i prva asocijacija na Braun, naravno, pored najlepših Beograđanki. U iščekivanju ovih sjajnih dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Mr. Stefan Braun.  Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com