vesti

Da li želite da ovaj 1. maj provedete bolje nego ikada? Da li želite da doživite nezaboravno uživanje na Srebrnom jezeru, sa čak tri muzičke bine i neverovatno pozitivnu ekipu ljudi? Hajde da svi zajedno proslavimo ovaj praznik i dođemo na najbolju žurku i drugi po redu muzički festival "Uranak" koji će biti za pamćenje!

Uranak

Od četvrtka, 30. aprila do nedelje 3. maja, čeka vas apsolutna ludnica i provod kakav još niste doživeli! 50 sati zabave i 15 izvođača na najvećem prvomajskom party putovanju u Srbiji. Čekaju vas: Ničim Izazvan, Dušan Kostrešević, Penthouse band, Me-High-Low, DJ Mixa i DJ Dushawn, Who See i mnogi drugi.

Uranak

Sve što vi treba da uradite je da  da okrenete naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 i beogradnocu.com i Go2 Travelling vas vode na ovaj prvomajski uranak. Samo za najbrže poklanjamo šest karata. Okreni sad!Budite i vi deo nezaboravnog uranka!

Uranak

Ne žalite za stvarima koje ste uradili, već za stvarima koje niste uradili kada ste imali priliku! Osetite potpuno novu dimenziju prvomajskog uživanja.

uranak

 

beogradnocu.com