Magazin

Godina koja je za nama, donela je mnogo neizvesnosti, pa se često dešavalo da otkažemo izlaske u “minut do 12” i ne provedemo veče onako kako smo želeli. Baš iz tog razloga je ovaj period teško pao i osobama koje su ljubitelji provoda, dobrih žurki, pića i druženja.

Nova godina je pravo vreme da obradujete drage osobe, a u nastavku teksta vam dajemo predloge šta bi to moglo da oduševi osobe kojima su vikendi, a često i radni dani rezervisani za zabavu i ludi provod.

Flaša kvalitetnog pića - novogodišnji poklon sa kojim nećete pogrešiti

Sigurni smo da ljubitelji provoda vole da prilikom izlazaka uživaju u omiljenom vinu, pivu ili koktelu, a vi taj užitak možete da im upakujete u ukrasni papir i stavite ispod jelke. Flaša kvalitetnog pića je odličan poklon za Novu godinu jer će onaj kome ste ga darivali moći da uživa u njemu u toplini svoga doma, ali i da ga sačuva za posebnu priliku.

Ukoliko je draga osoba za koju birate poklon ljubitelj vina, a niste sigurni koje vino bi odgovaralo njenom ukusu, predlažemo vam da odaberete kvalitetne vinske čaše i nazdravite zajedno za još jedan doček Nove godine.

Kada govorimo o ljubiteljima piva, rešenje je jednostavno. Police mnogih trgovnskih lanaca prepune su craft piva i piva sa različitih područja. Etikete sa zanimljivim natpisima su razlog više da odaberete baš da vam ove flaše budu pokloni za Novu godinu. Uvek možete napraviti poklon paket i u ukrasnu kutiju staviti dve flaše piva, kriglu i omiljene grickalice.

Zanimljiv odevni predmet - spoj lepog i korisnog

Zanimljiv odevni predmet je poklon koji će umnogome obradovati pripadnice lepšeg pola. Žene često dođu u situaciju da se spremaju za izlazak u kafanu, restoran ili noćni klub, a u moru odeće nemaju šta da obuku. Stoga je haljina za izlaske idealan poklon za ljubitelje provoda

Devojka svečano odevena pozira ispred novogodišnje jelke

Naravno, to može biti i neka zanimljiva košulja, majica, ali i aksesoar poput interesanog komada nakita. Kada su u pitanju ovakvi pokloni za Novu godinu za muški pol, odabir može da padne na interesantnu mašnu, gde naravno treba da vodite računa o stilu i “fazonu” osobe kojoj je poklanjate.

Za ozbiljnije muškarce koji preferiraju da provedu veče u restoranu, možete izabrati elegantnu i autentičnu košulju kao zanimljiv poklon za Novu godinu, a tu je naravno i pribor za stilizovanje kose i brade ili kvalitetan kozmetički paket.

Karte za veliku žurku ili koncert omiljenog benda 

Čuli ste da omiljena grupa vama drage osobe dolazi u grad? Savetujemo vam da što pre stanete u red i kupite ulaznice sa dobrim mestima za sedenje ili stajanje

Bilo da je osoba kojoj kupujete novogodišnji poklon ljubitelj kafanskog provoda ili ludovanja u noćnim klubovima, karte za koncert ili dugo očekivan nastup omiljenog DJ-a, poklon su koji će je oboriti sa nogu. Kada na to dodate zanimljivu čestitku sa porukom od srca, kreiraćete idealan novogodišnji poklon.

Ludi pokloni za Novu godinu - pokrenite zabavu

Verovatno vam je poznata situacija da se pre samog odlaska u noćni izlazak okupite u stanu jednog od članova ekipe i dobro zabavljate uz muziku, igranje i priču. Dobra stvar je da ovo okupljanje može postati još interesantnije ukoliko uključite zanimljive društvene igre.

Verovatno ste čuli za popularni cugopol, a tu je još mnogo različitih igara koje će probuditi takmičarski duh kao što su ”Čoveče ne napij se”, izmenjena verzija popularne Dženge - “Alko Dženga” i sl. Ove igre su odlična opcija za zagrevanje za noćni izlazak, a mogu biti izvor zabave i za doček Nove godine. 

Jeftini pokloni za Novu godinu - šta odabrati ako ste plitkog džepa

U periodu novogodišnjih praznika često nam se dešava da već krajem decembra ostanemo bez novca i brinemo šta da poklonimo dragoj osobi za Novu godinu. U ovom slučaju morate da imate originalne ideje za poklon za Novu godinu i osmislite nešto što bi dragu osobu nasmejalo, pokazalo joj da vam je važna, a neće vas koštati mnogo. 

Darivanje poklona upakovanog u ukrasni papir sa roze mašnom

Savetujemo vam da prelistate fotografije iz godine koja se završava i odaberete najzanimljivije slike osobe kojoj birate poklon. Dalje je sve na vama da odaberete da li želite da uramite jednu upečatljivu fotografiju ili napravite album najluđih slika. 

Još jedna ideja je da kreirate novogodišnji paketić tako što ćete upakovati takozvane unučiće omiljenog alkoholnog pića vašeg prijatelja, a uz to dodati šaljivu novogodišnju čestitiku. Bilo da je vaš novčanik pun ili prazan uvek možete pronaći sitnicu koja će izmamiti osmeh dragoj osobi.

Pakovanje poklona za Novu godinu - sitnica koja mnogo znači 

Nova godina i novogodišnji praznici su vreme pozitivne energije, dobre zabave i generalno dobrog raspoloženja među ljudima. Grad je okićen, u svakoj kući stoji bar jedna novogodišnja jelka, a kada su u pitanju oni euforični, tu su i lampice i dodatna dekoracija. 

Poklon za novu godinu upakovan u ukrasni crni papir

Isto kao što sve oko nas svetli, tako i novogodisnji pokloni treba da budu upakovani na adekvatan način. Nemojte zaboraviti da kupite ukrasni papir ili još bolje ukrasnu kutiju koju će osoba koja dobija poklon moći da koristi i nakon Nove godine. Online možete pronaći mnogo tutorijala pod nazivom “kako upakovati novogodišnji poklon” koji će vam pomoći da steknete veštine pakovanja.

U svakom slučaju iako niste spretni u uvijanju poklona, draga osoba će se oduševiti kada vidi da ste se potrudili da odaberete pravi poklon, a pakovanje će biti još jedan razlog za sreću.Darivanje poklona predstavlja posebnu sreću kako za one koji poklanjaju, tako i za one koji primaju poklon, a ako uložite vreme i razmislite šta bi billo idealno za vama dragu osobu, načinićete pravi pogodak. Nova godina je period radovanja i darivanja, te je idealna prilika da usrećite ljude koje volite. Nadamo se da vam je naš tekst pomogao u tome i odgovorio na pitanje “šta pokloniti za Novu godinu”.