Parlament, vesti

Poletimo zajedno.

Klub Parlament je koncept provoda baš po vašoj meri i uvek nudi nešto novo i uvek više, onaj zbog kog i volite noćni život Beograda. Klub Parlament i ovog petka svojim iznenađenjima pokreće samo pozitivne vibracije, s tim u skladu svi istniski klaberi su jedva čekani gosti u petak kada ćete dobiti priliku da se baš lepo zabavite u vašem omiljenog klubu Parlament, obučete nešto zeleno i spakujete svu pozitivnu energiju u vaše kofere na najludjoj žurci gde će se naći sve ono najbolje iz 90-tih.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Hostesama na ulazu u klub Parlament predajte vaše stare kasete, a one će vam dati kupon za besplatan koktel, a za tri donete audio kasete dobijate svemirski koktel gratis. DJ Marino će vam kroz setove pune najkvalitetnijih hitova ikada, ubrizgati sasvim dovoljnu količinu pozitivne energije da doživite provod bolji nego ikada i za jedno veče se vratite u predvorje večitih hitova sa strane i domaće muzičke scene i ponovo doživite ono najkvalitetnije iz pop i dance repertoara.

I ove subote vaš besprekorni domaćin klub Parlament brine o vašem provodu uz dobro poznat Trap i Twerk - Dj Architect biće vam drago da podelite dobre vibracije sa jednom krajnje šarmantnom ekipom.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament trešće se u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona, setovi puni energije čekaju samo na vas, oni koji vole Jack Daniel's posebno će se radovati jer će flašu svog omiljenog pića moći da dobiju po ceni od 7000 dinara, još samo ostaje da okačite brkove na nos i istopite se u neprevaziđenom ukusu Jack Daniel's -a sa ledom. U klubu Parlament subotom je sve u fullu, od pozitivnih vibracija je zanosno i toplo, a vaše raspoloženje jedina je misija urbanog i sjajnog kluba Parlament. U klubu Parlament lošeg mesta nema, vreloj atmosferi u klubu Parlament doprinose i iskusni barmeni ugledajući se na svoje kolege u poznatim svetskim klubovima, a takav je i provod bolji i od onog najboljeg i ne zaboravite u klubu Palrament mesta za politiku nema.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament vas čeka, rezervaciju najboljeg provoda možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naša galerija fotografija najbolje opisuje šta vas očekuje u sjajnom klubu Parlament, uz te pozitivne vibracije vas čekaju i naši objektivi.

 

beogradnocu.com