Beograd, Džentlmen&Dama, Najave, Najbolje kafane, vesti

Pozivamo sve koji su voleli i bili redovni gosti kafane "Dzentlmen&Dama", koja je do temelja izgorela u požaru, da dodju na veliku svirku ovog četvrtka, 10. marta u Tarapanu! Radovi na obnovi kafane su počeli a vi ćete svojim dolaskom dati "vetar u leđa" kako bi se jedna od najpopularnijih gradskih kafana što pre vratila u prvobitno stanje i bila još veća i bolja! Kolektiv će se potruditi da priredi žurku za pamćenje i fantastičnu atmosferu za koju će biti zadužen veliki broj poznatih izvođača, a koja vas je uvek čekala u kafani Džentlmen i Dama. Vidimo se!

dzentlmen i dama devojka

Fotografisano u kafani Džentlmen i Dama

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

dzentlmen i dama kafana

Fotografisano u kafani Džentlmen i Dama

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com