River, vesti

Slikano na Splav River

Ponedeljak u znaku splava River.

Večeras je u najboljem klubu na vodi, splavu River, zakazano otvaranje ponedeljka, dana kada će goste zabavljati pesme Željka Šašića, Snežane Nene Nešić i Nemanje Staletovića. Očekuje vas lud i nezaboravan provod, a ukoliko želite da rezervišete vaše mesto, morate to učiniti što pre, jer iako je prvi radni dan u nedelji, ovaj klub ne zna za odmor.

splav river

Slikano na Splav River

Prošle sezone, splav River je bio prepun svake večeri, a tokom vikenda ljudi su čekali u redovima dugim i nekoliko desetina metara da uđu i počaste se nezaboravnom atmosferom. Željko, Sneža i Nemanja su poznati majstori za odličnu žurku i kao uigran tim napraviće pravo ludilo. Podsetimo, za nepunih nedelju dana rada ovaj klub je ugostio veliki broj obožavaoca najboljeg provoda u gradu, a gosti iznenađenja bili su Nataša Bekvalac i Šako Polumenta. Ljubiteljima najbolje domaće muzike menadžment ovog kluba organizovao je da prvi put u Beogradu svakog petka peva legenda zabave, Šako Polumenta. Već prvi naredni izlazak nakon ponedeljka organizovan je u sredu, koja je rezervisana za nastupe najvećih muzičkih zvezda, zatim opet sledi nezaboravni petak uz pesmu Šaka Polumente, pa vikend, i tako sve u krug.

splav River

Slikano na Splav River

Ekipa sajta beogradnocu.com slikaće baš svaki detalj provoda ovog ludog ponedeljka, kao i svakog narednog dana kada se organizuje najbolji noćni provod u gradu na splavu River.

Dođite da budete deo nezaboravnih noći u Beogradu!

 

beogradnocu.com