vesti

Ponovo radi Acapulco.

Jedan od najstarijih splavova u Beogradu, splav Acapulco, otvara se ove srede, nakon renoviranja u cilju poboljšanja vašeg noćnog provoda. Očekuje vas puno iznenađenja, uz bogati muzički program i tradiciju pristupačnih cena!

Na otvaranju će u sredu 23. oktobra nastupiti Nemanja Staletović i Snežana Nešić, koji sarađuju već duže vreme, praveći izuzetnu klupsku atmosferu gde god da se pojave. Uz popularnu muziku i ovaj izvanredan duo uživaće, po svemu sudeći, i momci i devojke. Nemanja i Snežana poznati su po tome što svoju energiju vrlo lako prenose na publiku, pa su gosti na nogama do ranih jutarnjih časova. Nemanja Staletović čak navodi svoju ljubav ka noćnom životu kao svoj najveći porok.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Uz dobru muziku, dosta pozitive i noviteta koje splav Acapulco nudi, očekuje vas spektakularno otvaranje, ali i vrhunski provod u narednom periodu. Naime, u četvrtak 24. oktobra na splavu Acapulco nastupiće Magla Bend, dok vas u petak očekuju Marko Žujović i Ivana Bojanović. U subotu 26. oktobra vaši domaćini biće Aleksandar Petrović i Katarina Didanović.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

U iščekivanju ovih fantastičnih događaja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su jako zanimljive momente provoda na splavu Acapulco.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com