Najave, Plavi Anđeo, vesti

Večeras morate doći u kafanu Plavi Anđeo. Neponovljivi Plavi Anđeo bend, Slavica Miletić i Miloš, će vam uveličati ovu žurku i prirediti atmosferu za pamćenje! Garantujemo da ćete se kajati ukoliko ne svratite u kafanu Plavi Anđeo jer o njihovim provodima se dugo priča! Očekuje vas i promocija: Ballantines + 4 RedBulla - 4200 dinara!

kafana-plavi-andjeo-devojka1

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Samo dan kasnije će nastupiti Plavi Anđeo bend sa Jovanom i Mitom, a biće i promocija: Johnny Walker Red-4950 dinara.  Nedelju će obeležiti Plavi Anđeo bend i Miloš, uz trbušnu plesačicu Nevenu Salome. Neodoljiva promociju jegera od 150 dinara, ali i nargila 400 dinara dodatno će zagrejati atmosferu do usijanja. Dođite i uverite se i sami zašto je ovde najbolje.

kafana-plavi-andjeo-masa1

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-plavi-andjeo-ekipa

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com