Parlament, vesti

Posetite ovaj karneval u Beogradu.

Ovog vikenda imamo pravu poslasticu za vas - klub Parlament nudi nezaboravan provod sa najtraženijim di-džejevima. Zabeležite Ulicu Rusku 1 na Senjaku kao mesto odličnog provoda i ne propustite ono najbolje što Beograd nudi!

Ove subote 15. marta, kao i do sada, vas domaćin klub Parlament sa svojom veselom RTT posadom udruženu sa RnB party Animals, vam želi dobrodošlicu na sada već dobro poznat "Run The Twerk"!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Sada već ne treba trošiti puno reči na ovu subotnju groznicu koja vlada klubom i na koju je već veliki deo vas, prestao da bude imun.

Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Deejay Architect će doprineti tome da se klub Parlament trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona... Jedno je sigurno, a to je da vas čekaju setovi puni energije koju će klub preneti na vas sve!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ovaj put klub Parlament vas vodi u Brazil i Angolu, gde se održavaju dva najveća karnevala! Klub će služiti i njihova specifična pića, dovesti prave brazilske samba igračice i jednostavno zapaliti grad uz gostovanje DJ Sempre-a. Očekujte jedno potpuno “ludilo” ove subote i ne propustite da budete sastavni deo toga! Ne zaboravite, u ovom Parlamentu nema politike!

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u popularnom klubu Parlament, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

Vaš beogradnocu.com biće i sa vama iste večeri, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente. Ne propustite! Ono što klub Parlament izdvaja od ostalih jeste najatraktivnije i najsavremenije ozvučenje koje se može naći na našim prostorima, sa apsolutno kristalnim zvukom i akustikom. Kvalitet na prvom mestu!

 

beogradnocu.com