Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Poslednje druženje u Bitefu.

Mesto prepoznatljivo po dobroj i kvalitetnoj atmosferi, klub Bitef Art Cafe, ovog vikenda se pozdravlja sa vama jer zatvara zimsku sezonu.

bitef (3)

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Za vaše idealno raspoloženje večeras, pobrinuće se stand up Teamed up Aleksandar Perišić i Nikola Silić, dva komičara koji na bini udružuju snage, a definitivno spadaju u sam vrh stand up-era u Srbiji i regionu. Svakako ne treba propustiti šansu da ih obojicu čujete na jednom mestu, iste večeri, jer to znači da ćete iz kluba izaći duplo raspoloženiji. Po ceni od samo 200 dinara možete se nasmejati kao nikad u životu.

BITEF

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Zatim, od 23:30h nastupiće fenomenalni Makao bend, koji ima najduži staž u Bitef Art Cafe-u. Makao uvek pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače i peva. Subota, 17. maj, biće u znaku Betty Boom, koji je uveliko uspeo da pokaže kvalitet svirke i energičnost nastupa. Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Ne propustite najkvalitetnije svirke u službi dobrog provoda, samo u klubu Bitef Art Cafe!

klub Bitef Art Kafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com