Novi Bitefartcafe, vesti

Poslednji poziv na koncert.

Legenda hrvatske pop i džez scene Gabi Novak nastupiće, u četvrtak 13. februara u 22h u klubu Bitef Art Cafe. I to sa svojim sinom, još jednom džez zvezdom, pijanistom Matijom Dedićem.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Ova diva je beskompromisno krčila svoj muzički put, pevajući isključivo i samo ono što voli. Upravo to Gabi smatra tajnom dugovečnosti svoje karijere. Na Bledskom džez festivalu 1958. Gabi je pevala u duetu s Luisom Armstrongom, a 1964. godine dobila je ponudu da peva na zapadnom tržištu, od koje je sama odustala, jer nije želela da promeni izgled i muziku samo radi komercijalnog uspeha. Koncerti za mali broj odabranih obožavatelja su najveća ljubav i specijalnost Gabi Novak, a svi posetioci koncerta će imati priliku da uživaju u njenim hitovima kao što su: "On me voli na svoj način", "Kuća za ptice", "Pusti me da spavam" i mnogim drugim.

Međutim, to nije jedini spektakl koji vam Bitef Art Cafe nudi ove nedelje. Naime, u petak 14. februara, na Dan ljubavi, očekuje vas Stand Up komedija, odnosno nastup komičara Filipa Andronika. Pored toga što je komičar, Filip je i izvanredan strip crtač, i pun je interesantnih priča i dosetki, pa će garantovano napraviti sjajnu atmosferu i nasmejati vas do suza. On će svoj šou započeti u 21.30h, dok će žurka uz već izuzetno poznati sastav St. Louis Band početi u 23.30h.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Subota 15. februar rezervisana je za Betty Boom. Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i svima dosadi. Na čelu Betty Boom su, možemo slobodno reći jedni od najboljih vokala u Beogradu, Tanja i Raca. Njih dvoje se fantastično dopunjuju, te je njihova interakcija na bini pravi užitak za publiku. Ono što je sigurno je da ih treba čuti i videti uživo. Još jedan nesvakidašnji začin benda Betty Boom je perkusionista, poznat kao Pićuka, neretko kostimiran, koji raznim perkusijama popunjava zvuk benda! Pop, disco, 80′, MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Podsećamo vas, naravno, da posetite i našu galeriju kako biste videli uobičajenu atmosferu u Bitef Art Cafeu. U narednom periodu očekujte i fotografije sa predstojećih događaja, jer najbolje žurke ne prolaze bez naših fotografa, koji su uvek tu da zabeleže najinteresantnije momente vašeg provoda.

Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com