Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Petak, 18. septembar je rezervisan za The Gift. Kvalitetan muzički recharge je spreman da vas lansira u neslućene vasionske prostore pozitivnih vibracija. Ne štedite energiju na plesnom podijmu - Gift će izdašno da vam daje veštačko disanje tako što će svirati najveće hitove duboko u noć. Vidimo se!

letnji-bitef-masa

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Samo dan kasnije, u subotu, spremite se za Betty BooM.  Ovo su ljudi čije je okupljanje na jednom nestu napravilo veliki prasak na našoj klupskoj sceni! Možda otuda BooM u njihovom imenu! Jer, kada su svi zajedno na bini, dešava se BooM, prasak, eksplozija energije, ili kako god da želite to da nazovete!

Prognoza za subotu: Biće vrelo, biće ludo, biće BOOM, Betty BOOM!

letnji-bitef-devojke1

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

letnji-bitef-masa1

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com