Lasta, vesti

Poslednji vikend splava Laste!

Gradski splav Lasta, prvi house splav sa beogradske strane Save, ovog vikenda završava više nego uspešnu prvu sezonu.

Vikend je po pravilu, na splavu Lasta rezervisan za disko, dip i haus tonove.

Večeras će na partiju “Dancin' On The River” za DJ pultom biti Groovyman, Dooshan i Ales, dok u subotu na scenu stupa trio Bross, Peppe i Goran Starčević na partiju “Stars in your eyes”.

splav Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Ono što je sigurno, vrhunski provod neće izostati ni ovog vikenda na ovom, možda najpopularnijem splavu ovog leta. Očekuje vas pravi spektakl, uz dosta poznatih ličnosti, koje se ovde rado provode.
Osetite pravi duh Beograda, uz maksimalno dobru atmosferu i izuzetno pozitivno raspoloženje.

splav Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Splav Lasta potrudio se i po svemu sudeći uspeo, da održi nivo pravog svetskog provoda. Veliki broj izvođača i majstora za miksetom nastupalo je na ovom popularnom splavu, i svojom fenomenalnom muzikom učinili vaše izlaske nezaboravnim.

Gradski splav Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove Brankow, Mladost i Ludost i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save.

Da biste prvi saznali gde će se preseliti atmosfera sa ovog splava u toku zimske sezone, pratite vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

splav lasta

Fotografisano na Splav Lasta

U iščekivanju ostalih noćnih dešavanja i najboljeg provoda, možete pogledati u našoj galeriji koja sadrži najinteresantnije momente noćnog života Beograda. Pronađi se i priseti se vrele velegradske noći.

Rezervacije za oproštaj sa splavom Lasta možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com