Vanilla, vesti

Poslušajte Adila i uživajte u ukusu vanile.

Nakon kratke pauze mladi pevač Adil Maksutović zapevaće ponovo pred publikom u klubu Vanilla. U jednom od najomiljenijih klubova u Beogradu, klubu Vanilla, ovog vikenda zagarantovano vas čeka odličan provod. Spremite se za gostovanje Adila Maksutovića.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Sve ružne stvari, razni novinski natpisi koji su poslednjih meseci punili trafike, otkazivanja tezgi - ostali su iza njega. Adil će napraviti sjajnu atmosferu u klubu Vanilla, a sigurni smo da će mu se pridružiti i veliki broj fanova koji mu pružaju neizmernu podršku. Savršeni prostor kluba Vanilla emituje energiju čija frekvencija oduvek garantuje najbolji i neponovljivi provod.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Pod blještavim svetlom, ovog petka u Vanilli sa vama će se provoditi Nenad Jovanović i Nađa. Ovaj renomirani klub, zna šta je dobra nota i to deli sa vama svakog petka kada noćni život Beograda ima jedinstveni ukus Vanille koji svi volimo. Subotom će klub Vanilla biti glavna stanica najlepših devojaka u gradu koje znaju gde je provod proveren i zagrantovan, i svih onih koji znaju šta je dobra muzika. Ne propustite da čujete Adila na najbolji mogući način.

Utorak je rezervisan za nastup Lexington Benda u jednom od najposećenijih klubova u gradu, a vaše je samo da dođete. Lexington Bend je sve traženiji upravo zbog fenomenalne atmosfere i sjajne žurke koju pravi na svojim nastupima i dobrog raspoloženja koje vrlo lako prenose na publiku.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla je svojom brigom o gostima i dobrim poslovanjem osigurala mesto najboljeg, najželjenijeg i najfantastičnijeg provoda u prestonici. Zasladite Vanillom i vi svoj provod i rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne zaboravite, rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com