Kućerak, vesti

Potpuno drugačije.

Za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda i prave boemske atmosfere, ove nedelje izdvajamo kafanu Kućerak. Ove nedelje ova kafana će vas svojim promocijama i niskim cenama zaista ostaviti bez daha. Kafana Kućerak predstavlja jedno elegantno mesto, veoma prijatnog ambijenta, i jako tople atmosfere, koja se dodatno zagreva vikendom, jer je rezervisan za najluđi prestonički provod. Očekuje vas sjajan muzički repertoar.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Naime, petak 14. februar u kafani Kućerak obeležiće fantastični Apollo Bend, koji će vas svojom živom svirkom potpuno oduševiti. Kafana Kućerak idealna je izbor za proslavu Dana zaljubljenih i provod sa dragom osobom. Za sve pripadnice lepšeg pola, kao i uvek, tu je i gratis Medovača dobrodošlice. Sve vrste rakija ovoga petka biće vam dostupne po specijalno povoljnoj ceni od samo 110 dinara. Takođe, Johnnie Walker, Smirnoff vodka i Ballantines koštaće 170 dinara, dok će cena flaše Kućerak vina iznoti samo 650 dinara.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Dan kasnije, u subotu 15. februara, takođe ćete moći da se provodite uz Apollo Bend live! Očekuje vas Vruća žurka u Beogradu, kao i promocije: Sve vrste rakija - 110 dinara, kao i Johnnie Walker, Smirnoff vodka i Ballantines - 170 dinara.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu, i koja će vam svakako pomoći pri izboru idealnog mesta za vaš provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

Da ne propustite najbolje prestoničke noći, pobrinućemo se mi! Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Kućerak rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu fantastičnu kafanu. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda, kao i vesti o vodećim prestoničkim mestima za najluđi provod!

 

beogradnocu.com