Najave, vesti

Povratak u devedesete: Nigor i Đus u akciji!

Popularni reperi Nigor i Đus definitivno su se vratili u devedesete! Naime, ova dva poznata muzičara aktivno učestvuju u kampanji  predstojećeg muzičkog Festivala Najbolje od 90-ih koji se održava 11. oktobra u Kombank Areni.

U ponedeljak su poznati muzičari snimali reklamni viral za festival i na par sati blokirali saobraćaj u novobeogradskim blokovima. Viral će se emitovati narednih par dana. S obzirom da se radi o filmskoj najavi festivala, organizatori su tim povodom u ponedeljak na par sati blokirali saobraćaj u novobeogradskim blokovima. Organizatori su bili prinuđeni da za snimanje angažuju veliki broj ljudi i instaliraju mnogo opreme na ulici gde su virali snimljeni, što je u jednom momentu totalno onemogućilo prolaz vozila ovom saobraćajnicom.

Viral je samo deo kampanje predstojećeg Festivala Najbolje od 90-ih, na kom će pred beogradskom publikom nastupiti velike zvezde dance scene: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com