Loft, vesti

Poznata lica u klubu Loft.

Klub Julian Loft, koji je za kratko vreme postao omiljeno mesto za zabavu u glavnom gradu. Proteklog vikenda je bio obavezna stanica brojnih poznatih ličnosti! U fenomenalnom ambijentu kluba u Karađorđevoj ulici, uživali su pevačica Tijana Dapčević, voditelj i maneken Boško Jakovljević, glumica Danijela Vranješ, kao i ekipa iz emisije X Factor Adria. Učesnici X Factor Adrie koji su svratili u klub Loft bili su Stefan Koković i voditeljka ove emisije-Una Senić.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Program koji je Julian Loft izneo ovog vikenda, doneo je pravo osveženje u Beograd, uz žurku Beyond Fashion koja je bila posvećena jarkim bojama, a gosti su se fenomenalno proveli. Za DJ pultom bio je zadužen Nenad Radujević , a subotom je za miksetom zavladao jedna od najvećih dip haus senzacija na svetskoj elektronskoj sceni – DJ Betoko. On je ove večeri ponudio beogradskim klaberima žurku za pamćenje. Bilo je svega..koketiranje sa deep-om, tech-om i minimalom, a koliko je muzika DJ Betoka dopadliva za uši širokih masa pokazuje i to što je našla mesto u veoma popularnoj holivudskoj seriji CSI Las Vegas, al i u nekoliko velikih reklamnih kampanja. O kvalitetu samog Betoka više nego dovoljno govori podrška kolega, među kojima su i legendarni Sven Vath, Marco Carola. M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire i drugi, tako da je odlična žurka praktično zagarantovana.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Julian Loft nastavlja istim tempom!  Već ovog petka, 24. januara, na programu je Black & White VIP Party. Šezdesetih godina proteklog veka, Truman Capote organizovao je legendarne Black & White zabave u velikoj balskoj dvorani njujorškog Plaza hotela, a ovo je uvek bio društveni događaj sezone. Žurke koje su 60-ih godina u Njujorku vrvele od VIP ličnosti se, ove godine, sele direktno u Julian Loft!  Ovog petka obavezno ponesite crno-bele krpice ili samo beli osmeh i na vreme rezervišite svoje mesto. Naredni dan, subota, biće tradicionalno posvećena najboljoj house muzici u gradu.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Ne propustite sjajne žurke i rezervišite svoje mesto u klubu Julian Loft. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Dobro raspoloženje je obavezno!

 

beogradnocu.com