Poznati, vesti

Poznate ličnosti koje su rekle ne (ili ne više) alkoholu.

Verovali ili ne, mnoge poznate ličnosti ne piju! Neke nikada nisu pile, a neke su odlučile da kažu ne (više) alkoholu! Ovo su neke od njih:

1. Blake Lively - poznata glumica iz serije Gossip Girl, i žena Ryan-a Reynolds-a, nikada nije pila alkohol. Kaže da mnogo više uživa u hrani!

Blake-Lively

2. Kristin Davis - znamo je kao Šarlot iz serije Seks i Grad. I van serije Kristin je dobra devojka. Naime, ona nije probala kap alkohola od svoje 22. godine!

Kristen-Davis

3. Kim Cattrall - Samanta iz serije Seks i Grad takođe vodi potpuno zdrav život. Kaže da bi radije bila high od mode, nego od droge i alkohola.

Kim-Cattrall

4. Bradley Cooper - Jednom prilikom je poznati glumac u pijanom stanju zadobio teške povrede glave, i od tada je rešio da više ne pije. Tada je imao 29 godina.

Bradley-Cooper

5. David Beckham - Uspeva da održi svoju figuru tako što ne pije i trenira. Nije bio oduvek takav, ali kaže da poslednjih par godina nije uzeo ni gutljaj alkohola.

David-Beckham

6. Gerard Butler - Neverovatnu količinu alkohola konzumirao je u periodu između 14. i 27. godine. Čist je više od 15 godina.

Gerard-Butler

7. Tyra Banks - Iako je svet supermodela pun droge i alkohola, Tyra se nikada nije pronalazila u tome.

Tyra-Banks

8. Colin Farrell - Priznao je da oko 15 godina nije reč izgovorio trezan, niti je trezan bio sa bilo kojom ženom. Sada ne pije već 8 godina.

Colin-Farrell

 

 

beogradnocu.com