Štikla i Burence, vesti

Poznate ličnosti u kafanskom provodu.

Pravi izbor za doček Srpske Nove godine načinile su i VIP ličnosti koje su se provodile u kafani Štikla i Burence. Naravno, naši fotografi nisu propustili da njihov provod zabeleže svojim objektivima.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Naime, u kafani Štikla i Burence Srpsku Novu godinu dočekali su popularna farmerka Marijana Leontijević i Marko Stolić, harizmatična Zvezda Granda. Oni nisu skrivali oduševljenje provodom u kafani Štikla i Burence već su maksimalno uživali u svim čarima ove prestoničke kafane. Pozitivne vibraicje u vazduhu nisu izostale, kao ni puno smeha, druženja i dobre kvalitetne pesme. Svi koji su odabrali kafanu Štikla i Burence znaju, dok su za ostale tu fotografije u našoj galeriji, koje svedoče vrhunskom meraklijskom provodu i pravoj boemskoj atmosferi.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Mirče Radulović je pevajići proveo  svoj doček Srpske Nove godine u kafani Štikla i Burence i uživao u provodu sa farmerima. Miroslav Mirče Radulović, široj javnosti poznati pevač iz emisije “Zvezde Granda” inače u ovoj kafani redovno pravi fenomenalnu atmosferu. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih turbo folk pesama, tako da za svakoga ima po nešto. Za sve ljubitelje dobre kafanske i kvalitetne narodne muzike, koja dira pravo u srce, kafana Štikla i Burence je uvek pravi izbor.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Da biste prvi saznali program ove kafane, kao i sve detalje vezane za sva dešavanja na vodećim prestoničkim mestima za noćni provod, redovno nas pratite. Vaš omiljeni vodič kroz urbane beogradske noći – beogradnocu.com uvek je tu da vam ukaže isključivo na najbolje i ne dozvoli da propustite nijedan spektakl. Naravno, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način za sva dešavanja u kafani Štikla i Burence, kao i za ostala prestonička dešavanja.

 

beogradnocu.com