Bašta kod Juge, Poznati, vesti

Poznate ličnosti vole Tonija Cetinskog. 

U popularnom baru Bašta kod Juge, nebo se sinoć razvedrilo, a lepa noć je dočekala poznate goste i još lepši koncert Tonija Cetinskog!

basta kod juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Popularni bar Bašta kod Juge, bila je glavna stanica svih beograđana koji su želeli da se dobro provedu, čuju malo dobre muzike i osete sjajnu atmosferu koju pravi Toni Cetinski. Nama je odmah privukao pažnju fenomenalni Matija Nastasić, fudbaler Mančester sitija koji je nedavno proslavio titulu šampiona Premijer lige. Da je Matija i dalje pod uticajem slavlja i euforije, moglo se videti i na našim fotografijama. Ovakva pobeda je zaslužila i jedan dobar koncert na dobrom mestu.

basta kod juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Pored slavnog fudbalera među poznatima su bili i bivša manekenka i vlasnica dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime, Katarina Rebrača, koja se poslednjih godina slabo pojavljivala na javnim mestima zbog procesa suđenje i sumnje je zloupotrebila položaj i prisvojila novac koji je uplaćivan za prevenciju raka dojke.

basta kod juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Kako mediji navode, izgleda da će postupak posle pune tri godine biti vraćen na početak. Bilo je vreme da Katarina malo i odahne, pa je mir pronašla u sjajnom baru Bašta kod Juge. Koncertu su prisustvovali i glumica Danijela Vranješ, Marija Maćić - Tarlać i novopečena majka, supruga Željka Joksimovića, voditeljka Jovana Joksimović.

basta kod juge1

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija sa sinoćnog koncerta.

 

beogradnocu.com